Køkkenvaske

Køkkenvaske
På sparpaavvs.dk tilbyder vi et udsøgt udvalg af Intra Juvel køkkenvaske, flotte køkkenvaske fra Lavabo i stål, porcelæn eller komposit og Ifö køkkenvaske, enkelt eller dobbelt samt væghængte bryggersvaske i rustfrit stål. 
Lavabo køkkenvaske har et flot, enkelt design, hvadend det er en vask i hvid porcelæn, antracitgrå kompocit eller rustfrit stål. Fra Intra Juvel er sparpaavvs, udover køkkenvaske, også leveringsdygtige i vaskekar, badevaske i flere dimensioner samt rengøringsvaske. Derudover skal nævnes Intra Juvels Eurora-model, der har indbygget sæbedispenser. Vaskene er i rustfrit stål, med og uden hanehul, og til nedfældning. Køkkenvaskene fra Ifö har lidt rundere former og kommer ligeledes i både enkelt- og dobbeltudgaver i rustfrit stål. Også fra Ifö kan sparpaavvs levere vaskekar og bryggersvask. 

Sparpaavvs.dk kan også tilbyde installation af din nye køkkenvask ved en autoriseret VVS-installatør. Ring for et uforpligtende tilbud. Har du har spørgsmål til et produkt, er du også velkommen til at kontakte os på 33 13 11 93, hverdage ml. kl. 9.00 - 18.00.