VVS

Hos Sanitetskælderen kan private, boligselskaber, virksomheder, entreprenører og forsikringsselskaber få løst deres vvs-opgaver. Vores alsidige kompetencer medfører, at vores kunder kun behøver at bruge et VVS firma, uanset hvor kompleks opgaven er. Det betyder bedre service og langt mindre besvær.

Vi kan tilbyde vores kunder følgende

VVS installationer
Vi etablerer nye vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Vi tilbyder udvidelse og reparation af eksisterende vvs-anlæg.

Gas installationer
Vi udfører udskiftning og reparationer på gas installationer og gas komfur. Vi tilbyder udvidelse og reparation af eksisterende gas anlæg.

Ejendom service
Vi tilbyder vores kompetencer indenfor ejendomsservice såsom vedligeholdelse af tekniske installationer.

Varmeanlæg
Vi udfører udskiftning og reparationer på varmeanlæg, gulvvarme, pumper, kedler og radiatorer. Ønskes service aftaler på eksisterende varmeanlæg, kontakt os venligst.

Naturgas
Vi installerer naturgasanlæg hos de af vores kunder, der ønsker at udskifte deres el-varmeanlæg eller oliefyr. Ligesom vi udskifter eksisterende naturgasinstallationer med nye.

Fjernvarme
Vi installerer fjernvarmeanlæg hos de af vores kunder, der ønsker at udskifte deres el-varmeanlæg eller oliefyr. Ligesom vi udskifter eksisterende fjernvarmeinstallationer med nye. Ønskes service aftaler på eksisterende varmeanlæg, kontakt os venligst.

Badeværelser
Vi har mange års erfaring med etablering af badeværelser, det være sig både modernisering med genanvendelse af eksisterende elementer samt montering af nye varer. Vi garanterer, at kvaliteten i dit nye badeværelse er i top, og vi benytter os udelukkende af underleverandører, som vi har samarbejdet med i mange år.

Forsikringsskader
Vi har mange års erfaring med udbedring af forsikringsskader. Vi tilbyder bl.a. fejlfinding på anlæg, udbedring af brud på skjulte rørinstallationer, lækagesporing, udbedring af frostskader og reparation af brud på rørledninger i jord.