Om Sparpaavvs

Her hos Sparpaavvs.dk finder du et stort udvalg af VVS i vores online butik. VVS udstyr til nogle af landets absolut bedste priser! Og vi er E-mærket

Som autoriseret VVS installatør siden 1954 har vi stor erfaring inden for en lang række områder, når det gælder VVS. Det gør os i stand til at håndplukke de bedste produkter på markedet og gøre dem lettilgængelige for vore kunder her i vores VVS Butik Online / Webshoppen, hvor vi kan tilbyde uhørt lave priser selv på kendte mærkevarer.

Når du handler her hos Sparpaavvs i vores VVS Butik Online, er du altid garanteret en kompetent, hurtig og fleksibel service. Vi er ikke tilfredse, før du er. Derfor sætter vi den gode kundeservice i højsædet.

Uanset om du er til gør-det-selv, eller du foretrækker at samarbejde med en dygtig fagmand, så er der megen hjælp og gode produkter og materialer at finde her hos Sparpaavvs.dk. Vi hjælper dig godt i gang med det næste VVS projekt derhjemme.

Vi hos Sparpaavvs.dk glæder os til at assistere dig i dine køb af billig VVS over telefonen.

Sparpaavvs.dk kan levere VVS-artikler og –installationer til gode priser. Vores store sortiment indeholder gode kvalitetsprodukter fra bl.a. Vola, MGS-armatur, Damixa, Hans Grohe, Ifö, Børma, Toni og mange flere.

Sparpaavvs.dk er en webshop med beliggenhed i Vanløse. Vi har gennem mange år serviceret et stort antal tilfredse kunder med løsninger inden for VVS, fjernvarme og fjernvarmeanlæg, gas, naturgas og varmeanlæg. Vi tager os også af ejendomsservice og forsikringsskader.

I webshoppen finder du produkter til køkkenet som f.eks. armaturer, kogende vandhaner (cooker) fra Grohe og køkkenvaske i rustfrit stål, komposit samt keramik, der fås i flere farver.

Til badeværelset har vi flotte armaturer til vask, store og små håndvaske i porcelæn til underlimning, nedfældning eller placering oven på bord, bruserarmaturer, brusesæt, -paneler og brusekabiner. Vi kan ligeledes tilbyde håndklædevarmere samt boblekar (spa), almindelige badekar og et lækkert armatur til dit kar, med eller uden bobler. Til badet kan det være praktisk med et badekarsgreb, hvis det kniber med balancen eller en håndklædering, så håndklædet altid er tæt på.

Toilettet bliver som nyt med en ny indbygningscisterne til et væghængt toilet. Måske er du mere til et gulvstående toilet, der kan shines op med f.eks. et soft close toiletsæde, en toiletrulleholder og måske et bidét.

Mange kender de danske leverandører, Vola for deres tidløse, enkle Arne Jacobsen design, Cassøe Lineabeta for designede kvalitetsprodukter og Intra, der udvikler førsteklasses designprodukter i rustfrit stål, hvor Toni armaturer har en herregårdsagtig stil og kan fås i bl.a. messing og krom. Også Dansani er en interessant, dansk spiller på markedet.

I rækken af udbydere er også store, europæiske Ideal Standard, med Børma på holdet, med deres væld af internationale designere. LAVABO har interessante løsninger til både toilet og bad, der er italiensk designede. Paffoni er også italiensk og har specialiseret sig i højkvalitets-armaturer.

Duravit, Grohe og Hansgrohe er ofte forbundet med god, tysk kvalitet, moderne teknik og tidløst design. Mens schweiziske Laufen, der slår på kvalitet og funktion og KWC, også fra Schweiz, producerer rigtig spændende løsninger.

Fra vores naboland, Sverige kommer gode, gedigne mærker som Ifö, Gustavsberg, FM Mattsson, der trækker på mange års erfaring og traditioner, og Oras fra Finland er også særdeles velkendt i Danmark.

Webshoppen er leveringsdygtige i blyfri armaturer, hvis du vil være helt fri for tungmetaller; men alligevel have et armatur i god kvalitet og flot design.

Står du og mangler VVS-reservedele er sparpaavvs.dk leveringsdygtig i pakninger, for- og bagtud, børstehoveder, luftblandere, ventiloverdele og meget, meget mere.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for en uddybende snak, et tilbud, råd og vejledning på tlf. 38 60 01 01 eller mail os på info@sparpaavvs.dk.

Sådan handler du

For at foretage et køb på sparpaavvs.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet